2015-12-07 08:42:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ismertté fog válni érdemei alapján

Napi horoszkóp december 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Uralkodó bolygója, a Mars, a Mérleg jegyében áll, szemben az Uránusszal: most biztos, hogy véghezviszi azt, amit a fejébe vett. Az elhatározást nem lehet megingatni, és jajj annak, aki ellent mer mondani önnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll: az ügyei nem állnak rosszul, sőt, vállalkozása lassan beindul. Ez még csak a kezdet, mégis minden sokkal könnyebben megy, mint a legelején. Hosszan megpihenni még butaság lenne, de az iram mérsékelhető.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Nyilas jegyében áll, szemben az ön jegyével, és nagyon kedvezőtlen fényszögben a Jupiterrel. Ezt a napot sem önnek találták ki... Hallgasson egy kis zenét, ez megkönnyíti majd a nyűgös hangulat átvészelését.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ma ég a keze alatt a munka, de ha nem figyel, több hibát ejthet, mint általában szokott. Miközben úgy érzi, hogy hegyeket mozgat meg, mások ebből mit sem vesznek észre, ne is várjon az elismerésre!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap még a Szaturnusz vonzáskörében áll: saját magát kritikusabban, másokat megértőbben és elnézőbben szemlél, mint máskor. Bár nincs kedve hozzá, mégis kapcsolatba kell lépnie másokkal.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Uralkodó bolygója, a Merkúr, a Nyilas jegyében áll, és itt rangját veszíti, ezért nincs könnyű helyzetben. Sokszor gondolt már arra, hogy munkahelyet kéne váltani, ez az érzés most fokozódik. Ha kap egy jó ajánlatot, ne habozzon elfogadni!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Uralkodó bolygója, a Vénusz, a Skorpió jegyében áll. Semmi említésre méltó nem fog történni ezen a napon, hacsak az nem, hogy telefonon megérkezik a hír, amire régóta várt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Uralkodó bolygója, a Pluto, kedvezőtlen kapcsolatban van a Holddal. Az ön hozzászólása szinte mindenkit vitára, sőt kiabálásra ingerelhet. Talán nem is érti, hogy egy alapjában véve lényegtelen dolog hogyan válthat ki ilyen heves reakciókat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Uralkodó bolygója kedvezőtlen kapcsolatban van a Merkúrral. Fáradtnak, levertnek érezheti magát, sőt, semmi kedve sincs semmihez. Ha önvád gyötri, számoljon le vele!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bizonyára nem hajszolja a népszerűséget, mégis ismertté fog válni az érdemei alapján. A bolygók kedvezőtlen kapcsolatai miatt takarékossági intézkedésekre is kényszerülhet, ami nem jön túl jól az ünnepek előtt...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Uralkodó bolygója, az Uránusz, a Kos jegyében áll, szemben a Marssal. Most könnyen úgy érezheti, hogy egy gonosz kis manó ül a vállán, aki folyton rosszra csábítja. Ne engedjen a kísértésnek!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma rengeteg információ kerülhet elő a tudatalattijából. Figyeljen oda a gondolataira, mert a jelek sokszor szimbólumok formájában érkeznek. Ha valamit nem ért meg elsőre, írja le, mert később a jegyzeteit olvasva fontos felismerésekre juthat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: